WijkOverlegPlatform (WOP) Schollevaar

Bewonersoverleg in de grootste woonwijk van Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Vergeet de subsidie ‘Waardering Vrijwilligerswerk’ niet

Vrijwilligers zijn onmisbaar, ook in Capelle aan den IJssel. De gemeente vindt het belangrijk om deze waardering te laten zien.

Een van de manieren waarop wij dat doen is met de jaarlijkse waarderingssubsidie vrijwilligerswerk.

In het zonnetje

Wethouder Marc Wilson roept op om vooral gebruik te maken van de waarderingssubsidie: “Vrijwilligers zijn goud waard. Reden genoeg om elk jaar stil te staan hoe bijzonder het is dat deze mensen zich belangeloos en met veel plezier en enthousiasme inzetten voor Capelle. Met deze subsidie krijgen vrijwilligersorganisaties de mogelijkheid hun vrijwilligers eens goed in het zonnetje te zetten.”

Graag een keer uit eten met alle vrijwilligers? Of ze op een andere manier in het zonnetje zetten? Vrijwilligersorganisaties én Capellenaren die in groepsverband vrijwilligerswerk doen, mogen gebruiken maken van deze subsidieregeling. De subsidie is €46,- per vrijwilliger.

Hoe vraagt u subsidie aan?
De subsidie kan via www.capelleaandenijssel.nl digitaal aangevraagd worden. Heeft u geen eHerkenning of DigiD? Dan kunt u het aanvraagformulier uitprinten en invullen. Meer informatie en het aanvragen van de subsidie via de website https://www.capelleaandenijssel.nl/subsidies .

8334 Totaal 1 Vandaag
Show Buttons
Hide Buttons