WijkOverlegPlatform (WOP) Schollevaar

Bewonersoverleg in de grootste woonwijk van Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel Schollevaar

Het Meesterwerk ….

De school Accent Praktijkonderwijs in Schollevaar heeft sinds kort voor haar leerlingen en docenten in het winkelcentrum Picassopassage 2 een nieuwe winkel geopend! De winkel is gevestigd aan de buitenzijde van het winkelcentrum aan de zijde van het Piet Panderplein.
Ze hopen dat veel wijkbewoners de weg weten te vinden vor een kopje koffie of thee met een gebakje.

De gecombineerde lunchroom/geschenkelwinkel heet ” Het Meesterwerk ” .

In de winkel kunt u iedere werkdag (met uitzondering van maandag) rustig een kopje thee komen drinken of genieten van een heerlijk koffie met een taartje of gebakje….

Het Meesterwerk heeft als doel leerlingen van Accent Praktijkonderwijs en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een vertrouwde, levensechte omgeving voor te bereiden op een passende baan in de horeca of detailhandel in Capelle aan den IJssel. In Een Veilige, Maar Levensechte Omgeving Leren Met Als Resultaat Waardering, Een Diploma, Certificaat Of Baan!

De leerlingen van de school verzorgen hier onder leiding van hun docenten de drankjes en de kleine maaltijden tegen een zeer schappelijke prijs. Zo leren zij om te gaan met echte klanten, koffie maken en bedienen in een ‘echte’ winkel.

Naast koffie en thee kunt u ook terecht voor bijzondere en aardig geschenken, ieder met een eigen verhaal. Goed om weg te geven op een verjaardag of jubileum!

Ook maken zij daar diverse soorten heerlijke tosti’s voor onze gasten!

1711 Totaal 2 Vandaag
Show Buttons
Hide Buttons