WijkOverlegPlatform (WOP) Schollevaar

Bewonersoverleg in de grootste woonwijk van Capelle aan den IJssel

Actueel Capelle aan den IJssel Schollevaar WOP

De Schollevaarse Kaars gaat naar…. Ruben Lodam!

Op zaterdag 14 januari 2023 werd in het restaurant van Het Meesterwerk aan de Picasso Paasage de jaarlijkse Schollevaarse Kaars uitegreikt.
De Schollevaarse Kaars is een blijk van waardering van de kerk voor bewoners die in de wijk Schollevaar opvallen door hun persoonlijke bijdrage aan het welzijn in de wijk.

De Ontmoetingskerk aan de Zevensprong organiseert ieder jaar dit bijzondere eerbewijs aan een wijkbewoner. Mogelijke kandidaten worden voorgedragen door wijkbewoners en de kerk geeft de uiteindelijke winnaar een bijzondere kaars als symbool van licht en warmte. Ruben is een bekende in de wijk: hij werkt al jaren als vrijwilliger in het Huis van de Wijk Schollevaar aan het Stationsplein. Ook bij het Capels Multicultureel Centrum CMC draagt hij zijn steentje bij het voorbereiden en verzorgen van bijeenkomsten en presentaties.

Opvallend is van hem zijn positieve levenshouding, zijn aanstekelijke gevoel voor humor en in het bijzonder zijn aandacht voor de medemens in de Capelse samenleving.
Dit alles maakt hem bekend en geliefd bij vele medebewoners in de wijk Schollevaar.

Ruben, hartelijk gefeliciteerd , je bent dit jaar een terechte winnaar en zeer verdiend!

11309 Totaal 1 Vandaag
Show Buttons
Hide Buttons