WijkOverlegPlatform (WOP) Schollevaar

Bewonersoverleg in de grootste woonwijk van Capelle aan den IJssel

Actueel Duurzaam Capelle

De buitenruimte is van iedereen…

Dit is het uitgangspunt van het nieuwe vastgestelde Programma Buitenruimte. Iedere Capellenaar moet de buitenruimte kunnen gebruiken voor ontmoeting, ontspanning, spelen, sporten, verplaatsen of anderszins. Met dit programma maken we de Capelse buitenruimte klaar voor de toekomst!

Wijkoverlegplatform (WOP)
Nu het programma is vastgesteld gaan we bij alle WOP’s langs om met de bewoners de ideeënlijst (Wijkagenda) per wijk verder te bespreken. Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten bij een vergadering van een WOP.

Vanaf 19.00 uur staat het team van de gemeente klaar met een kopje koffie, thee of chocolademelk en lekkers om u bij te praten over het programma Buitenruimte(externe link) en de ideeën voor uw wijk met u te bespreken. Ook krijgt u gratis bloembollen om bij te dragen aan het toevoegen van kleur en fleur in de stad.

Vanaf 20.00 uur begint de vergadering en is het programma één van de agendapunten die wordt besproken. Daar worden ook afspraken gemaakt om de ideeën met elkaar verder uit te werken.

Kijk hier wanneer het WOP in uw wijk het Programma Buitenruimte bespreekt:

Oostgaarde, 20 september, De Linie 5
Capelle-West, 28 september, Willem Barentszstraat 3
Middelwatering 4 oktober, locatie nog niet bekend
Schenkel, 5 oktober, Bongerd 2A
Fascinatio, 1 november, Fascinatio Boulevard 466
‘s-Gravenland,16 november, locatie nog niet bekend
Schollevaar, 29 november, Ssoos De Vogeltuinen
Programma Buitenruimte
Lees meer over het programma Buitenruimte(externe link).

1000 Totaal 1 Vandaag
Het WijkOverlegPlatform (WOP) is een vrijwilligersorganisatie in de gemeente Capelle aan den IJssel. Wilt u meer informatie? Email dan naar info@capelsewijken.nl
Show Buttons
Hide Buttons