Wijkrestaurant De Eetsalon weer open

RESTAURANT DE EETSALON BINNENKORT WEER GEOPEND……
Logo_Eetsalon

Het bekende WijkRestaurant ” De Eetsalon ” , de leerwerkplaats van ACCENT Praktijkonderwijs aan het Wisselspoor 2 in Schollevaar opent weer haar brede deuren. Het restaurant heeft goed geleerd van haar ervaringen in de eerste helft van dit jaar. We gaan voortaan iedere week open, wel met een minder aantal gasten per keer. Dit vooral om iedere gast nog beter en met meer persoonlijke aandacht te kunnen bedienen. Daar moeten verbeteringen zichtbaar worden de komende maanden!

[column width=”50%” padding =”10px” background=”#FFFFAA”]
OPENINGSDATA TWEEDE HELFT 2016

Het restaurant De Eetsalon is voortaan geopend vanaf 1 september 2016 op iedere Donderdagmiddag, vanaf 16.30 uur.

Gezellig uit eten met buurtbewoners, vrienden, en familie!

Bij Praktijkschool Accent is alles weer gereed om de leerlingen van de hoogste klas succesvol te laten slagen dit schooljaar. Daarom opent de school weer haar deuren van het restaurant om haar leerlingen professioneel te leren koken en haar gasten goed te leren bedienen.

De opleiding stimuleert leerlingen in het koken van van smaakvolle gerechten en het professioneel bedienen van gasten in een restaurant. Daarvoor moeten ze praktijkervaring in gastheerschap opdoen.

De bedienende leerlingen zijn 3-e jaars, maar op termijn moeten deze leerlingen examen doen voor hun vakdiploma. Om hen voldoende bedrijfservaring te laten doen, worden externe gasten graag uitgenodigd om gezellig te komen eten. De prijs van het dagmenu is daarom bewust laag gehouden, echter, deze prijzen zijn wel exclusief drankjes. Deze zijn tegen een zeer gereduceerde prijs beschikbaar.

Het belang van de eigen leerlingen stelt de Praktijkschool uiteraard voorop, maar het biedt bewoners van Schollevaar en directe omstreken weer een aantal malen de unieke gelegenheid om voor een schappelijke prijs te kunnen genieten van een overheerlijke drie-gangen-diner.

Er wordt door de horeca-docenten en leerlingen van Accent Capelle een telkens wisselend, maar overheerlijke 3 – gangen menu voor € 8,50 per persoon geserveerd! (Alle drankjes kosten 1,50 per stuk).
[/column]

[column width=”300px” padding=”10px” border_left=”1 px dashed #006699″ background=”#FFD4AA”]

Locatie

Het restaurant is gevestigd in de Praktijkschool Accent aan de Wisselspoor 2 op loopafstand van NS Station Schollevaar.

accentplattegrond

RESERVEREN verplicht!

Gezien het maximum van 30 plaatsen per avond is reserveren vooraf gewenst. U kunt gemakkelijk reserveren voor een diner in ons praktijkrestaurant De Eetsalon. U kunt u reservering gemakkelijk regelen door uw aanmelding per email horecacapelle@cvoaccent.nl.

Ook op sociale media actief!

In het nieuwe seizoen gaan wij onze (nieuw) gasten beter informeren met behulp van de sociale media:

  • Op FACEBOOK zijn wij gemakkelijk te bereiken voor een boeking!
  • Het Restaurant is tegenwoordig ook op TWITTER actief! Als u ons op Twitter eenmaal volgt dan ontvangt u voortaan automatisch de laatste nieuwtjes, vrije plaatsen, en de komende menu-keuze van onze chef!

NIEUW : Wij hebben een professioneel LUNCHCAFE in voorbereiding

De school is op dit moment bezig om een lunchcafe in te richten, de verbouwing van een bestaand leslokaal is naar verwachting eind oktober 2016 klaar. In dit lunchcafe kunnen vanaf dat moment wijkbewoners maar ook passanten genieten van een heerlijke lunch tegen een passende prijs. U wordt hierover nader geïnformeerd…

[/column]
[end_columns]

Reserveren

U kunt HIER al vast reseerveren voor de maand september!

250 Totaal 1 Vandaag
Show Buttons
Hide Buttons