WijkagentenALLEEN BIJ SPOED !!

BEL 1 1 2


Geen spoed? Wel politie?
Bel 0900 – 88 44


Regiobureau Rijnmond
Telefoon 010 – 43 60 144 (van 09.00 tot 17.00 uur)

Wijkagenten in Capelle aan den IJssel

Wijkagenten houden regelmatig spreekuur in hun wijk. Tijdens het spreekuur kunt u terecht voor vragen, adviezen of bemiddeling inzake vandalisme, burenruzies, geluid-overlast, overlast door jeugd, inbraakpreventie, enz.


Een telefonische afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen. Voor meer informatie kunt u zich uiteraard ook wenden tot het Bureau van de Politie in Capelle aan den IJssel. Uw wijkagent is te bereiken via het algemene telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).


Voor meer informatie :

De Capelse toezichthouders

Eind 2003 is tussen de gemeente Capelle aan den IJssel, de regiopolitie Rotterdam Rijnmond, district Oost en de Stichting Toezicht Capelle aan den IJssel een Convenant getekend voor de inzet van toezichthouders in de gemeente Capelle aan den IJssel.

U kunt toezichthouders herkennen aan de donderblauwe uniformen met het logo van de Gemeente Capelle aan den IJssel en de tekst ‘Toezicht”. Toezichthouders houden toezicht op plekken die de politie aangeeft. Zij dragen bij aan de bevordering van de veiligheid en vervullen een oog- en oorfunctie.

Wijkagenten in Capelle aan den IJssel

[table “” not found /]
4812 Totaal 2 Vandaag
Show Buttons
Hide Buttons