Restaurant ” De Eetsalon “

VIGNET 2016 Restaurant De Eetsalon
Gezellig uit eten met buurtbewoners, vrienden, en familie!

Ook in het voorjaar van 2017 open….

Bij Praktijkschool Accent is alles gereed om de leerlingen van de hoogste klas succesvol te laten slagen in het schooljaar 2017. De school opent weer de deuren van het restaurant om de leerlingen professioneel te leren koken en hun gasten goed te bedienen.

Het belang van de leerlingen stelt de praktijkschool voorop, maar het biedt bewoners van Schollevaar en andere Capelse wijken een aantal malen de unieke gelegenheid om voor een schappelijke prijs te komen genieten van een overheerlijke warme maaltijd.

Eetsalon201502

Er wordt door de horeca-docenten en leerlingen van Accent Capelle een keurig drie–gangen diner voor de bescheiden prijs van € 9,50 per persoon geserveerd! (Alle drankjes kosten 1,50 extra). Iedere 2 weken wordt er een andere menu-keuze samengesteld.

Openingstijden De Eetsalon 2017:

  • Iedere donderdagmiddag.
  • Inloop van de gasten : Vanaf 17.00 uur tot uiterlijk 17.15 uur
  • Het Diner begint altijd om circa 17.15 uur en eindigt om 19.30 uur
  • Komt u met Vervoer op Maat? Wilt u dan eindtijd na 19.30 uur opgeven s.v.p.

Eetsalon201504

Reserveren is gewenst!!

Besloten is om het aantal gasten per avond te beperken tot maximaal 30 personen. Dit om meer persoonlijke aandacht aan het gastheerschap te kunnen geven. Gezien dit maximum per avond, is reserveren vooraf wel gewenst. U kunt uw reservering gemakkelijk regelen via onderstaand formulier:

U kunt hier gemakkelijk reserveren voor een diner in ons praktijkrestaurant De Eetsalon. Ons restaurant is gevestigd in de Praktijkschool Accent in Schollevaar.
Uw reservering
* Verplichte waarde
Indien een gewenste datum blijkt volgeboekt, kunt u komen op de reservelijst. Wij geven in dat geval geen garantie voor een zitplaats!

U kunt het restaurant ook zelf benaderen via

  • eMail: horecacapelle@cvoaccent.nl
  • Telefonisch: 010-2271181 en dan vragen naar toestel 2102. Contactpersoon: docent Renee van der Spoel.

Wij zijn natuurlijk ook op TWITTER en FACEBOOK actief

Locatie Restaurant

Praktijkschool Accent is gelegen aan de Wisselspoor 2, 2908 AC Capelle a/d IJssel in de Sporenbuurt in de wijk Schollevaar aan de achterzijde van het NS Station Schollevaar. De school is gemakkelijk bereikbaar met de auto, de fiets of lopend (op 5 minuten loopafstand van NS station Schollevaar)

Voedsel-allergie?

Heeft u een voedsel-allergie? Meldt u dit dan bij het reserveren. Dan passen wij u menu aan met het oog op uw gezondheid. Betaling is uitsluitend mogelijk a contant in het restaurant.

Restaurant ” De Eetsalon ” is ook in 2016 een gezamenlijk initiatief van Accent Capelle en WOP Schollevaar

9290 Totaal 1 Vandaag
Show Buttons
Hide Buttons