Kinderactiviteiten Klussenweek Schollevaar-Oost

In de week van 6 oktober wordt er een Klussenweek georganiseerd door de Gemeente Capelle aan den IJssel en Woningpartners. De Stichting Jongerenwerk Capelle organiseert in het kader van deze Klussenweek diverse kinderactiviteiten op de diverse locaties waar wordt geklust.

 1. dinsdag 7 oktober Nabucco: prikstokrace

  Alle kinderen in de wijk kunnen deelnemen aan een prikstokrace aan de Nabucco die na schooltijd wordt gehouden. De gemeente zorgt voor prikstokken en vuilniszakken en kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen in teams deelnemen aan de race om in een bepaalde tijd zoveel mogelijk zwerfvuil te verzamelen.

  Zo slag je 3 vliegen in 1 klap: je buurt wordt schoner, je kunt plezier maken met je vriendengroep en bovendien maak je kans op een leuke prijs voor je groep. De prijzen zijn een uitstapje naar het zwembad, een outdourcentre of de ontdekhoek in Rotterdam. Meld je aan bij Elledie Sedoc aan de Aida 68 of via telefoon 06 30441260!

 2. woensdag 8 oktober Aida: kinderlunch - presentatie kinderraad- speelparadijs

  Vanaf 13.00 uur is er een kinderlunch in de Aida. Om 13.45 uur presenteren kinderen uit de Kinderraad van Schollevaar-Oost hen plannen voor een speelruimte aan de Aida aan de wethouder en vanaf 14.00 uur is er een Speelparadijs met een klimwand, zeephelling en een stoeptekenwedstrijd aan de Aida.

  Graag van tevoren aanmelden bij Elledie als je mee wilt doen, door te bellen of de invulstrook aan de achterkant van de folder over de Klussenweek in de brievenbus te doen van de Aida 68 (folders zijn te verkrijgen op de basisscholen in Schollevaar-Oost!

 3. donderdag 9 oktober Librije: scrap workshops

  Scrap is Engels voor rotzooi of zwerfvuil en normaal gesproken wordt dat weggegooid, maar wij gaan in twee workshops laten zien dat je hier nog hele leuke dingen mee kunt knutselen! Er is een groep om 16.00 uur en een om 17.00 uur.

  Geef je snel op bij Elledie als je mee wilt knutselen aan de Librije, want er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via de invulstrook of telefonisch bij Elledie of het kantoor van de Stichting Jongerenwerk Capelle op nummer 010 4584999.

Voor vragen of opmerkingen over deze activiteiten van Project Support in Schollevaar-Oost kunt u terecht bij Elledie Sedoc of Molly van den Braak via de Stichting Jongerenwerk Capelle op nummer 010 4584999.

Graag tot ziens in de Klussenweek!